Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

κάθε Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο στο Αλιβέρι, 1ος όροφος, από τις 7μμ έως τις 8μμ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
τηλ:6974434394-6973311589

       Συνάδελφοι & συναδέλφισσες
Η Διοίκηση του Σωματείου μας χαιρετίζει τους συναδέλφους που έκαναν το βήμα και απήργησαν στη μεγάλη απεργία της 4ης Φλεβάρη  2016. Είναι σημαντική παρακαταθήκη το γεγονός ότι στο Αλιβέρι νέκρωσαν χώροι δουλειάς στον κλάδο όπως ο Παπαδιόχος και η Βιδομέτ.
Η ίδια η ζωή έχει δείξει ότι όταν είμαστε ενωμένοι, και πιστέψουμε στη δύναμή μας μπορούμε να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει.

Σήμερα χρειάζεται να γίνει ένα βήμα ακόμα. Να αγκαλιάσετε τη ζωή και τη δράση του συνδικάτου με τη συμμετοχή σας σε αυτό!
Ο αγώνας μας δεν είναι έργο μίας πράξης!
Συνεχίζουμε να οργανώνουμε το συνολικό μας αγώνα!

Το ΔΣ μας αποφάσισε την συμμετοχή μας στη 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ αν η κυβέρνηση τολμήσει
να φέρει το ασφαλιστικό στη Βουλή.


Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Καμία εμπιστοσύνη στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι αυτές οι θυσίες θα ‘ναι οι τελευταίες. Το πρόσημο της πολιτικής της είναι ταξικό και είναι προς όφελος του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Συνεπώς η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται, περνά πάνω από το τσαλαπάτημα των σύγχρονων δικαιωμάτων μας! Πράγμα που φαίνεται σε κάθε έκφραση της κίνηση.
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,  
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 5/3/2016, αποφασίσαμε πως πρέπει κι εμείς σαν συνδικάτο να εκφράσουμε τη γνήσια ταξική μας αλληλεγγύη σε μετανάστες και πρόσφυγες! Ξέρουμε καλά ότι η κερδοφορία των μονοπωλίων περνά ακόμα και μέσα από πολεμικές συρράξεις σαν αυτές που βλέπουμε στην ευρύτερη περιοχή μας, με τη συμμετοχή μάλιστα και της δικής μας κυβέρνησης στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στους σχεδιασμούς.
Θυσία στο βωμό του κέρδους τους δε αποτελούν μόνο τα ασφαλιστικά ή εργασιακά  μας δικαιώματα, αλλά και τα κύματα των προσφύγων και των μεταναστών που βλέπουμε να φτάνουν στην πατρίδα μας.  
Καλούμε όλα μας τα μέλη, κάθε εργάτη και εργάτρια, κάθε λαϊκό άνθρωπο, να προσφέρει από το υστέρημά του στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που ‘ναι εγκλωβισμένοι στη χώρα μας:

·         Πάνες για μωρά, μωρομάντηλα, μπιμπερό, σερβιέτες, ατομικές συσκευασίες χαρτομάντηλα, σαμπουάν (μικρή συσκευασία), αφρόλουτρα (μικρή συσκευασία), σαπούνια, οδοντόκρεμες οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, ξυραφάκια.
·         Γάλα για βρέφη, γάλα εβαπορέ, έτοιμες τροφές για μικρά παιδιά που δεν χρειάζονται ψυγείο, ατομικά νερά, χυμούς, ατομικές συσκευασίες μπισκότων, κρουασάν, φρυγανιές, ατομικές μαρμελάδες, βούτυρο, ζάχαρη, κονσέρβες.
·         Κουταλάκια - πιρούνια - πιάτα - ποτήρια μιας χρήσης.
·         Εσώρουχα ανδρικά - γυναικεία - παιδικά, κάλτσες ανδρικές - γυναικείες - παιδικές, αθλητικά παπούτσια σε όλα τα μεγέθη και σε καλή κατάσταση
·         Χαρτί Α4, μαρκαδόρους και ξυλομπογιές.
Η υλική βοήθεια θα μπορεί να παραδίδεται :
κάθε Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο στο Αλιβέρι, 1ος όροφος, από τις 7μμ έως τις 8μμ.

κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18.00-20.00 στον πρώτο όροφο του Εργατικού Κέντρου στη Χαλκίδα όπου συγκεντρώνεται από τη γραμματεία του ΠΑΜΕ στην Εύβοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου